TARIEVEN

Tarieven zonnebanken.

megaSun 5800 €14,00

megaSun 7900 Alpha Deluxe €14,00

megaSun Optima €14,00

De tijden voor zonnen
20 min kost: €14,-
21/22/23 min kost: €15,-
24/25 min kost: € 16,-

Wij bieden u ook een 10 rittenkaarten aan.

10 rittenkaart voor de zonnebanken megaSun 7900 Alpha Deluxe en de Optima bedraagt €140,00 voor 11 keer zonnen.

10 rittenkaart voor de zonnebanken megaSun 5800 bedraagt €140,00 voor 11 keer zonnen

megaSun Optima deluxe

Geen compromissen als het gaat om maximale prestaties, volop genieten met oog voor gezondheid en schoonheid; welkom in de wereld van OPTIMA. De megaSun OPTIMA geeft alleen het goede van de zon: het vochtgehalte van de huid wordt verbeterd en sprankelt van frisheid, terwijl de vitamine D-spiegel wordt verhoogd. 

De nieuwe hoogwaardige LEDs, de zogenaamde “Rubin Collageen Boosters”, bieden het bekende effecten van collageen; revitaliseren, ontspannen en ontgiften de huid. Lijntjes en rimpels worden verminderd en contouren worden duidelijk aangescherpt. De p2 Vitamine D-buizen leveren de vitale bio-positieve effecten en bieden een veilige zachte manier van zonnen. Inclusief de perfecte tan!

megaSun 5800

  • KBL megaSun 5800Eersteklas bruining. De megaSun 5800 staat vooraan in haar klasse. In deze zonnebank zijn de laatste ideeën en ontwikkelingen verwerkt. Bovendien is de vormgeving uitstekend. De megaSun 5800 is voorzien van het evoSysteem. Daarnaast is deze uitgebreid met de volgende features: AirCon het aircon systeem waarborgt het prettige koelen tijdens de sessie. AquaCool veroorzaakt een fijne nevel, die klanten laat ontspannen en tegelijkertijd verfrissen. Naast de aromafunctie, kunt u ook kiezen voor de cabinBreeze. Deze functie zorgt ervoor dat u ook de hele cabine kunt verfrissen met deze heerlijke aroma’s. MegaVoice Met het nieuwe megaVoice systeem kunt u vanaf het begin van de sessie ontspannen. Een prettige stem, uiteraard in het Nederlands, begeleidt de klant door de functies van de zonnebank. Bedieningsgemak voor de klant, ontspanning gegarandeerd! Mp3-sound-boxDe mp3-speler kan met elke soort muziek door de studio exploitant individueel worden uitgerust. Vandaag de dag zorgen de hoge druk lampen voor extra power. Een permanente bruining in de schouders, hals en hoofd zorgen voor een extra luxe en ontspanning. Zo ontwikkelt de klant de perfecte tan!

megaSun 7900 alpha

De megaSun 7900 alpha maakt indruk met een elegant design gecombineerd met krachtige elementen en uitstekende prestaties! Met de premium zonnebank beleef je een onvergetelijke afspraak in de zonnebank! Ontmoet hier prestatie, voel het verschil! De megaSun combineert optimale prestaties, maximaal comfort en uitzonderlijke eigenschappen.
Het gebruiksvriendelijke voorselectiedisplay dat op het bovenste buitenste deel van het solarium word bediend, maakt het mogelijk om verschillende comfortaanpassingen eenvoudig en gemakkelijk te maken voordat u gaat bruinen 

Ook de megaSun 7900 alpha is full option uitgerust onder andere met AirCon het aircon systeem waarborgt het prettige koelen tijdens de sessie. AquaCool veroorzaakt een fijne nevel, die klanten laat ontspannen en tegelijkertijd verfrissen. Naast de aromafunctie, kunt u ook kiezen voor de cabinBreeze. Deze functie zorgt ervoor dat u ook de hele cabine kunt verfrissen met deze heerlijke aroma’s. MegaVoice Met het nieuwe MegaVoice systeem kunt u vanaf het begin van de sessie ontspannen. Een prettige stem, uiteraard in het Nederlands, begeleidt de klant door de functies van de zonnebank. Bedieningsgemak voor de klant, ontspanning gegarandeerd!Mp3-sound-boxDe mp3-speler kan met elke soort muziek door de studio exploitant individueel worden uitgerust. Zo ontwikkelt de klant de perfecte tan!