De Zonnestudio

Nog veel meer dan een zonnestudio

Wij bij BoTANic-Sun beschikken over 4 zonnebanken van het topmerk MegaSun. Wilt u weten welke zonnebank nou bij u huidtype aansluit, vraag dan 1 van onze medewerkers voor een persoonlijk advies. Wij zullen u helpen bij het maken van de juiste keus, en zo zorgen voor het beste bruiningsresultaat.

megaSun Optima deluxe

Geen compromissen als het gaat om maximale prestaties, volop genieten met oog voor gezondheid en schoonheid; welkom in de wereld van OPTIMA. De megaSun OPTIMA geeft alleen het goede van de zon: het vochtgehalte van de huid wordt verbeterd en sprankelt van frisheid, terwijl de vitamine D-spiegel wordt verhoogd. 

De nieuwe hoogwaardige LEDs, de zogenaamde “Rubin Collageen Boosters”, bieden het bekende effecten van collageen; revitaliseren, ontspannen en ontgiften de huid. Lijntjes en rimpels worden verminderd en contouren worden duidelijk aangescherpt. De p2 Vitamine D-buizen leveren de vitale bio-positieve effecten en bieden een veilige zachte manier van zonnen. Inclusief de perfecte tan!

megaSun 5800

  • KBL megaSun 5800Eersteklas bruining. De megaSun 5800 staat vooraan in haar klasse. In deze zonnebank zijn de laatste ideeën en ontwikkelingen verwerkt. Bovendien is de vormgeving uitstekend. De megaSun 5800 is voorzien van het evoSysteem. Daarnaast is deze uitgebreid met de volgende features: AirCon het aircon systeem waarborgt het prettige koelen tijdens de sessie. AquaCool veroorzaakt een fijne nevel, die klanten laat ontspannen en tegelijkertijd verfrissen. Naast de aromafunctie, kunt u ook kiezen voor de cabinBreeze. Deze functie zorgt ervoor dat u ook de hele cabine kunt verfrissen met deze heerlijke aroma’s. MegaVoice Met het nieuwe megaVoice systeem kunt u vanaf het begin van de sessie ontspannen. Een prettige stem, uiteraard in het Nederlands, begeleidt de klant door de functies van de zonnebank. Bedieningsgemak voor de klant, ontspanning gegarandeerd! Mp3-sound-boxDe mp3-speler kan met elke soort muziek door de studio exploitant individueel worden uitgerust. Vandaag de dag zorgen de hoge druk lampen voor extra power. Een permanente bruining in de schouders, hals en hoofd zorgen voor een extra luxe en ontspanning. Zo ontwikkelt de klant de perfecte tan!

megaSun 7900 alpha

De megaSun 7900 alpha maakt indruk met een elegant design gecombineerd met krachtige elementen en uitstekende prestaties! Met de premium zonnebank beleef je een onvergetelijke afspraak in de zonnebank! Ontmoet hier prestatie, voel het verschil! De megaSun combineert optimale prestaties, maximaal comfort en uitzonderlijke eigenschappen.
Het gebruiksvriendelijke voorselectiedisplay dat op het bovenste buitenste deel van het solarium word bediend, maakt het mogelijk om verschillende comfortaanpassingen eenvoudig en gemakkelijk te maken voordat u gaat bruinen 

Ook de megaSun 7900 alpha is full option uitgerust onder andere met AirCon het aircon systeem waarborgt het prettige koelen tijdens de sessie. AquaCool veroorzaakt een fijne nevel, die klanten laat ontspannen en tegelijkertijd verfrissen. Naast de aromafunctie, kunt u ook kiezen voor de cabinBreeze. Deze functie zorgt ervoor dat u ook de hele cabine kunt verfrissen met deze heerlijke aroma’s. MegaVoice Met het nieuwe MegaVoice systeem kunt u vanaf het begin van de sessie ontspannen. Een prettige stem, uiteraard in het Nederlands, begeleidt de klant door de functies van de zonnebank. Bedieningsgemak voor de klant, ontspanning gegarandeerd!Mp3-sound-boxDe mp3-speler kan met elke soort muziek door de studio exploitant individueel worden uitgerust. Zo ontwikkelt de klant de perfecte tan!

Verantwoord zonnen is gezond

Voor veel mensen is het een ontspan momentje, om even een
bezoekje te doen aan een zonnestudio. Het draagt bij aan een goede gezondheid, en het levert een mooi kleurtje op. Zeg nou zelf… wie wil dit nou niet?! Heb jij tijdens de donkere wintermaanden last van
winterdepressies, kan dit bijvoorbeeld komen door het gebrek aan zon in ons Nederlands klimaat. Een wekelijks bezoek aan onze
zonnestudio kan dan helpen. Dit omdat er door gebruik van onze
uv-licht zonnebanken het stofje Endorfine wordt aangemaakt in de hersenen. Dit (gelukshormoon) zorgt voor een beter humeur, en een gevoel van blijdschap. Echter te veel zonnen is niet goed voor de huid, daarom staat bij BoTANic-Sun veilig en verantwoord zonnen voorop!

Vitamine D

Onder de zonnebank maakt u lichaam vitamine D aan, dit komt door de straling van de uv-lampen van de zonnebank. Deze straling staat namelijk gelijk aan de straling van de zon, maar in tegenstelling tot de zon is de straling van de zonnebank wel gelijkmatig. En dus meer verantwoord. De vitamine D die u lichaam aanmaakt tijdens het gebruik van de zonnebank draagt bij aan sterke botten en het bevordert de opname van bepaalde mineralen (calcium fosfor) in het lichaam. Vitamine D helpt ook de weerstand op peil te houden, en het zorgt voor een goede werking van spieren.

Betere doorbloeding

Een regelmatige dosis zonlicht, is een goede stimulans voor een aantal lichaamsprocessen, of dit nou van de natuurlijke zon komt of van een zonnebank. Zowel voor de doorbloeding van de huid, spieren en verschillende klier functies is uit onderzoek gebleken dat deze aanzienlijk worden verbeterd. Ook bevordert het je immuunsysteem, er worden meerdere witte bloedlichaampjes aangemaakt die het lichaam beschermen tegen virussen en bacteriën.

18+

Ben jij nog geen 18? Helaas, dan zul je nog even moeten wachten voordat jij bij ons gebruik mag maken van de zonnebank. Voor je 18e is je huid nog volop in groei en ontwikkeling, en is het niet bevorderlijk om gebruik te maken van een zonnebank. Wil je nou ook graag een vitamine D boost, of simpelweg een mooi kleurtje op doen? Dan raden wij je aan om lekker te genieten van de buitenzon!